Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

LoC Industrial PC 

 

Täysiverinen Windows 7 Pro tai Linux Debian  -tietokone ilman tuulettimia tai pyörivää kiintolevyä.

Laitteessa vakiona oleva SSD kiintolevy nopeuttaa levyoperaatioita merkittävästi sekä antaa käyttövarmuutta teollisuussovelluksissa.

 

Laite soveltuu hyvin 24/7 operointiin. Käytetään mm. teollisuuden valvontasovelluksissa ja vähittäiskaupan ratkaisuissa.

 

Konfiguraatiot on mahdollista saada sekä Windows 7 Pro että Linux -käyttöjärjestelmällä. Kiintolevyjen tallennuskapasiteettiin on mahdollista räätälöidä asiakastarpeen mukaan.

 

Mahdollisista vikatilanteista toipumista nopeuttaa LoC DRI lisäpalvelu, jossa toimivan konfiguraation levyn kuvaa voidaan hyödyntää palautumiseen ilman, että kaikki sovellukset tulisi asentaa uudelleen. LoC DRI palvelun edellytyksenä on se, että koneen ohjelmistoasennukset on tilattu myös meidän kauttamme.

 

Peruskonfiguraation hinta ei sisällä ohjelmistoasennuksia eikä LoC DRI lisäpalvelua. Jokaiseen toimittamaamme koneeseen on mahdollista tilata erikseen asiakaskohtaisten sovellusohjelmien asennuspalvelu ja LoC DRI lisäpalvelu. Kysy tarkemmin ehdot ja hinnoittelut myynnistämme:

 

Seuraavassa esitetään ainoastaan yleisimpien peruskonfiguraatioiden hinnoittelu. Tarjoamme myös muita konfiguraatioita erilaisiin asiakastarpeisiin ja projektikokonaisuuksiin.

 

**) Kaikissa tämän sivun peruskonfiguraatioissa on virtalähteenä ns. toimistovirtalähde. Ajoneuvokäyttöön on saatavissa optiona erillinen virtalähde. Lisätietoja myynnistä.

 

 

 

 

Huom! Mahdolliset toimituskulut lisätään tilauksen arvoon. Tyypillisesti 9,00 - 25,00 €/toimitus.

 

Projektikohtaisen hinnoittelun, tarjouspyynnöt projektikoneista ja toimitusaikatiedot saat helpoimmin.

e-mail: myynti@loculus.fi tai puh. 040 505 5182.